Family Life

7400m2

ukupne površine

6

spratova

61

stambena jedinica

4

poslovne jedinice

Stambeno poslovni kompleks Family life, smješten u ul. Slobodana Kusturića (između Bulevara Stepe Stepanovića i Bulevara Desanke Maksimović) što ovu lokaciju čini veoma atraktivnom, a osnovni koncept kompleksa je život sa stilom. Zbog toga smo se potrudili da vam u u tom segmentu pružimo kvalitet i komfor.

Standard gradnje je iznad uobičajenih i iznad onih na koje ste navikli, jer koristimo samo prvoklasne materijale i opremu. Svaki aspekt „Family life" je pažljivo dizajniran i osmišljen kako bismo vam pružili udoban i moderan prostor za savremen život u Banja Luci.

Opredjeljenje naše firme i ključna karakteristika je građenje fasada od crvene fasadne cigle, po kojoj naša firma nosi naziv, sa željom da po tome budemo prepoznatljivi. Smatramo, da uz estetski izgled ovako građen objekat pruža i daleko bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, iz prostog razloga što je debljina zidova 49cm, tako što se zida blokom standardne veličine 25cm na koji se kači inoksna - nerđajuća podkonstrukcija i zida fasada od fasadne cigle koja je 12cm. Ova fasada ima 2cm ventilirajućeg hoda i termičku izolaciju 10cm od mineralne vune.

Objekat sadrži 61 stambenu jedinicu, koje su pažljivo podjeljene na dve nezavisne lamele, sa dva odvojena ulaza i zasebnim liftovima.

LOKACIJA

Izgled

Pogledajte objekat

Ponuda

Sve stambene jedinice su rasprodate.