Family Garden

5100m2

ukupne površine

4

sprata

52

stambene jedinice

Raduje nas što Vam Red Brick gradnja i ovog puta može ponuditi nešto jedinstveno. Oazu za stanovanje, tradicuju komfornog, urbanog življenja: stambeni kompleks Family Garden.

Sam akcenat stavljen je primarno na kvalitet porodičnog života, prilaza stambenom objektu i njegovog okruženja, te bogato pejzažno-arhitektonsko uređenje.

Prepoznatljivi smo po svom opredjeljenju za crvenu fasadnu ciglu, kojem i dalje ostajemo vjerni, jer su se energetski i esteski faktor ipak pokazali odlučujući faktor za kupovinu nekretnine baš u Red Brick gradnji.

Stambeni kompleks Family Garden izdvaja se od drugih objekata po samom nazivu i strukturi stanova. Objekat je samo stambenog karaktera koji počinje od visokog prizemlja gdje stambene jedinice imaju svoje zelene prostore u vanjskim, fasadnim žardinjerama dnevnog boravka. Karakteristične etaže mogu se pohvaliti lođama ukrašenim perforiranom ogradom sa motivom koji prati cijeli koncept, a povučene etaže velikim, osunčanim terasama sa žardinjerama za Vašu buduću, zelenu oazu.

Garažni prostor je također jedinstven sa prirodnom svjetlosti i ventilacijom koja je omogućena bočnim prozorima, što je uslovljeno visokim prizemljem.

Stanovi veličine od 29m2 do 98m2 opremljeni su prvoklasnom pvc bravarijom (petokomorno termoizolaciono staklo, aluminijumske roletne), vrhunskom stolarijom (vrata medijapan, bijela, visoki sjaj), hrastovim dvoslojim podom prve klase, kao i sanitarijama i keramikom italijanskih proizvođaca prve klase, protivprovalnim, protivpožarnim, italijanskim ulaznim vratima, optičkim kablom, prilazom pogodnim za osobe sa posebnim potrebama kao i majke sa malom djecom.

Pejzažna ostrva sa drvećem i žbunjem, ozelenjene leje bogatog kolorita, oblika, vrsta i detalja čine dvorište, park i pluća Vašeg budućeg životnog prostora.

VIDEO KATALOG LOKACIJA

Izgled

Pogledajte objekat

Ponuda

Sve stambene jedinice su rasprodate.